Installatie

Zelf deskundig genoeg om de waterontharder te installeren of hulp nodig bij de installatie van een waterontharder? Wij helpen je graag. Bestel de waterontharder bij een verkooppunt of neem contact met ons op en wij brengen je graag in contact met een installateur bij jou in de buurt.

Ik heb een installateur

Heb je zelf een installateur in gedachten voor de installatie van Limso? Geen probleem; bij één van onze verkooppunten bestel je de waterontharder en laat je deze thuis bezorgen of haal je hem af. Met de bijgeleverde montageset en eenvoudige handleiding kan de waterontharder eenvoudig geïnstalleerd worden door jouw installateur.

Bekijk verkooppunten

Zoek installateur

De Limso waterontharder direct laten installeren en zelf geen gedoe met het zoeken naar een installateur? Neem contact met ons op en wij helpen je tot aan de installatie in huis.
Neem contact op

Zelf installeren

Ben je deskundig genoeg om de waterontharder zelf te installeren? Bestel je waterontharder bij één van onze verkooppunten en ga zelf aan de slag met de meegeleverde montageset en eenvoudige handleiding. Voor zelfinstallatie hebben we een speciale handleiding gemaakt, zodat je de waterontharder zelf kunt installeren. Bekijk ook de installatievideo!

Bekijk de installatiehandleiding

Aanmelden als Limso partner

Samen het slimme antwoord op kalk doorgeven? Word partner van Limso en voorzie jouw klanten van topkwaliteit waterontharders waarbij techniek, innovatie en design bij elkaar gebracht worden.