Over Limso

Eén van de meest essentiële onderdelen in ons leven; water. Het Nederlandse kraanwater is van hoge kwaliteit, maar bijna altijd te hard. Limso biedt het slimme antwoord op kalk.

Het slimme antwoord op kalk

De beste technologie verstopt in het minimalistische design stelt de eindgebruiker van Limso voorop. Het unieke design is specifiek ontwikkeld voor het plaatsings gemak van de ontharder. De waterontharder strak in de hoek plaatsen? Dat kan, zonder dat er vuil achter het apparaat ontstaat. De lichtgrijze kleur in combinatie met de blauwe rand zorgen voor een rustige en unieke uitstraling.

Naast het design is er bij de ontwikkeling van de Limso waterontharder ook gezorgd voor optimaal gebruiksgemak. Zodoende is er bij de ontwikkeling onder andere rekening gehouden met de zoutopening voor een optimaal bijvul comfort. Daarnaast hoef je zelf geen tests af te nemen om de werking van de waterontharder te controleren, met de ingebouwde LED indicatie kun je gemakkelijk aflezen wat de status van de waterontharder is. Blauw is optimale werking & oranje betekent dat een regeneratieproces bezig is.

Limso is ontworpen met de installateur in gedachten. Met de duidelijke installatiehandleiding en bijgeleverde montageset is het mogelijk om Limso te laten plaatsen door een installateur, of als je zelf handig genoeg bent door het zelf te doen!

Een uniek design en de juiste tools om jou alle voordelen van kalkvrij water te laten ervaren.

Voordelen

Uniek design: te plaatsen in iedere woonoppervlak
Juiste formaat zoutopening: voor optimaal bijvul comfort
LED indicatie: vertelt jou wat de status is van de Limso waterontharder
Installatiegemak: duidelijk en goed te installeren
Kwaliteit: monosfeer hars en keramische besturing voor een lange levensduur

Het slimme antwoord op kalk

De nieuwste technologie volop benutten om het leven makkelijker en beter te maken.